Jawatan Kosong Jururawat Terlatih di Sunway Medical Centre Sdn Bhd

Jawatan Kosong Jururawat Terlatih di Sunway Medical Centre Sdn Bhd – Iklan kerjaya terkini kerja kosong jururawat terlatih (staff nurse) di Sunway Medical Centre Sdn Bhd sesi Julai 2016 dibuka untuk permohonan.

jawatan kosong jururawat

INFO MAJIKAN

Sunway Medical Centre Sdn Bhd adalah hospital akut tertiari pelbagai disiplin, yang terletak di lokasi hartanah bersepadu di Bandar Sunway. Kami telah menubuhkan banyak Pusat Kecemerlangan dan berbangga menyediakan standard tertinggi dari segi penjagaan dan rawatan kepada pesakit kami.


Sebagai sebuah hospital yang sangat bertauliah, kami diperakui di peringkat antarabangsa dengan piawaian Australian Council on Healthcare Standards (ACHS) dan makmalnya adalah yang pertama di Malaysia yang dianugerahkan pengesahan Westgard Sigma dan juga disahkan oleh Standard Malaysia (MS ISO 15189)

Alamat: Sunway Medical Centre Subang Jaya Selangor Malaysia
Website: http://sunwaymedical.com/

Kami menawarkan pakej kompetitif ganjaran, bonus kontrak, peluang pembelajaran dan pembangunan kerjaya, faedah perubatan dan pergigian yang baik kepada calon-calon yang berkelayakan.

Jawatan Kosong Jururawat Terlatih (Staff Nurse)

DESKRIPSI TUGAS

Memberi penjagaan kejururawatan yang cekap dan berkesan kepada semua pelanggan untuk memenuhi dan melebihi jangkaan pelanggan selaras dengan visi dan misi organisasi.


KEPERLUAN:

  • Diploma / Ijazah Kejururawatan.
  • Memiliki kelayakan Post Basic berkaitan adalah menjadi satu kelebihan.
  • Jururawat Berdafar Negeri sebaik-baiknya dengan 3 tahun pengalaman bekerja dalam Bilik Bedah atau ICU / CCU / NICU atau Perubatan / Pembedahan.
  • Perakuan Amalan Tahunan yang sah (APC).

CARA MEMOHON

Calon yang berminat adalah dipelawa untuk mengemukakan permohonan dengan resume terperinci menyatakan butiran peribadi, gaji semasa & dijangka bersama-sama dengan sijil-sijil berkaitan kepada:

Department: The Human Capital Department
Sunway Medical Centre Sdn Bhd,
No 5, Jalan Lagoon Selatan,
Bandar Sunway,
47500 Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.

Fax: +603-7491 1268
Email: [email protected]

ATAU

  1. Layari laman JobStreet di SINI
  2. Klik butang “Apply Now” untuk ke halaman berikutnya
  3. Di halaman ini, anda boleh teruskan pemohonan samada melalui login ahli atau sebagai bukan ahli (Apply as Non-member)


Tarikh Tutup: 27 Ogos 2016

One Response
  1. suhashini 8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *