Contact Us/Hubungi Kami

Sekiranya anda ada pertanya atau cadangan, anda boleh menghubungi kami melalui 2 pautan di bawah:

1) Email: [email protected] ATAU
2) Facebook Private Message: https://www.facebook.com/messages/JawatanKosongJururawat
3) WhatsApp: 0134295767 (Disarankan untuk respon pantas)

Pengiklanan/Advertisement

Laman web kami mempunyai kemasukan pelawat setiap hari mencari niche kerjaya jururawat. Bagi pencarian katakunci “Jawatan Kosong Jururawat”, “Kerja Jururawat”, dan “Kerja Kosong Jururawat”, laman web dan page Facebook kami menduduki tempat teratas di laman enjin pencarian Google.com

Kami juga memiliki 2 page Facebook yang mempunyai pengikut yang ramai serta aktif:

1) Jawatan Kosong Jururawat (Likes: 33,000 ++)
2) Jururawat U29 (User Likes: 33,000 ++)

Iklan anda akan dipost di laman blog dan akan diiklankan di kedua-dua page di atas.

Edisi Bahasa Melayu:

Setiap pengiklanan di Facebook Page dan Blog kami, akan dikenakan bayaran RM150 (seumur hidup) untuk 1 post, dan dikenakan bayaran RM100 untuk iklan berlainan yang seterusnya daripada pihak anda.

Jika anda berminat untuk beriklan pekerjaan anda terus di laman web kami, sila hantarkan SMS atau WhatsApp (disarankan) “Iklan Jururawat” untuk iklan kerja kosong jururawat ATAU “Produk Jururawat” untuk pengiklanan produk anda ke no talian: +60134295767 (Tiada panggilan, hanya mesej sahaja) untuk dapatkan maklumat lanjut mengenai cara dan pembayaran pengiklanan.

English Edition:

Any post into our Facebook page and blog will be charged RM150 (lifetime) for 1 post, and will be charged RM100 for the next different ads from the same party. If you are interested in advertising your ads/vacancy on our website, please SMS or send WhatsApp (recommend) “Nurse Job” (for nurse vacancy) OR “Nurse Product” (to advertise your product) to +60134295767 (No call, text message only) to get more information on advertising method and payments.

Terma & Syarat Pengiklanan

Sebarang iklan yang mengandungi unsur lucah, dadah, arak, politik, dan menyalahi undang-undang dan etika kejururawatan adalah tidak dibenarkan.

Sekian,
Admin