Jawatan Kosong Jururawat Terlatih di Putra Medical Centre (PMC)

Jawatan Kosong Jururawat Terlatih (Staff Nurse) di Putra Medical Centre (PMC) 2018 – Iklan kerjaya tawaran kerja Kosong Jururawat di Putra Medical Centre (PMC) kini dibuka untuk permohonan.

jawatan kosong jururawat

INFO MAJIKAN

Pusat Pakar Perubatan Putra merupakan sebuah pusat perubatan lengkap yang menawarkan perkhidmatan penjagaan kesihatan terbaik, peralatan perubatan terkini serta kemudahan pintar dan praktikal yang direka untuk menyediakan rawatan dan penjagaan pesakit yang revolusioner.

Pusat Perubatan Putra (PMC) sentiasa menjadi hospital yang sentiasa bersedia untuk menyediakan rawatan akut dan hospital perubatan / pembedahan umum. Misi kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang berkualiti secara komprehensif dan konsisten melalui pembangunan berterusan dalam sumber manusia dan pengemaskinian teknologi.


Alamat: 888, Jalan Sekerat, Off Jalan Putra, 05100 Alor Setar, Kedah Darul Aman
Lamn web: http://putramedicentre.com.my
Tel: 04-7342888

Jawatan Kosong Jururawat Terlatih

DESKRIPSI TUGAS

  • Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya Diploma / Diploma Lanjutan / Tinggi / Pengajian Tinggi dalam Kejururawatan atau setaraf.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris
  • Tiada pengalaman kerja diperlukan.
  • Kemahiran yang diperlukan: Menyediakan penjagaan holistik individu secara individu menggunakan pendekatan proses kejururawatan dengan dokumentasi kejururawatan yang betul. Menubuhkan persekitaran kerja yang baik di mana pesakit menerima penjagaan yang tinggi, komunikasi yang berkesan dengan semua disiplin
  • Tahap Kemasukan yang lebih khusus khusus dalam Penjagaan Kesihatan – Sokongan & Pembantu Perubatan / Perubatan atau setaraf.


KAEDAH PERMOHONAN

Calon jururawat yang berminat perlu menghantar CV terperinci dengan gaji semasa & yang dijangka, permohonan adalah tersedia melalui pautan MOHON SEKARANG di bawah.

Data peribadi yang diberikan oleh pemohon akan digunakan semata-mata untuk tujuan pengambilan pekerja sahaja. Hanya calon yang disenarai pendek akan diberitahu.


MOHON JAWATAN KOSONG JURURAWAT INI SEKARANG SECARA ATAS TALIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *