Jawatan Kosong Jururawat Onkologi di Onco Life Centre

Jawatan Kosong Jururawat Onkologi di Onco Life Centre – Iklan kerjaya terkini tawaran kerja Kosong Jururawat Onkologi di Onco Life Centre kini dibuka untuk permohonan.

jawatan kosong jururawat

INFO MAJIKAN

Kami adalah Pusat Kecemerlangan untuk perawatan kanser. Kami menyediakan ujian diagnostik dan pemeriksaan kanser yang disesuaikan, dan rawatan kanser seperti Kemoterapi, Imunoterapi, Terapi Bertarget, dan sebagainya. Semua hasil pemeriksaan kami ditafsirkan oleh pakar kanser kami yang berkelayakan kerana kami percaya kanser adalah masalah rumit yang harus diberikan perhatian penuh. Misi kami adalah memberikan perawatan yang terbaik kepada pesakit kami dengan cara yang profesional dan beretika. Kami percaya penjagaan kanser perlu disesuaikan untuk setiap individu dalam semua aspek termasuk fizikal dan sosial. Kami mahu pesakit kami merasa seperti di rumah apabila mereka masuk ke pusat kami.

Lokasi: 5 Jalan Kerinchi, Bangsar South, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Laman web: https://www.oncolifecentre.com/

Kenapa sertai kami?

Di Onco Life Centre, kami memahami dan menghormati semua orang untuk mengimbangi komitmen peribadi / keluarga dan kerja. Kami percaya bahawa pekerja yang mempunyai keseimbangan kerjaya dan kehidupan akan menjadi penyumbang yang bermotivasi dan berkomitmen. Oleh itu, Onco Life Centre menawarkan pelbagai program kebajikan pekerja dan program pro-keluarga untuk mewujudkan persekitaran yang lebih kondusif dan mesra pekerja. Persekitaran kerja untuk memotivasikan pekerja kami untuk memberikan yang terbaik.


Jawatan Kosong Jururawat

Tawaran gaji: RM4,000 – RM5,500

Kami sedang mencari jururawat berdaftar yang berpengalaman yang kompeten dalam semua aspek penghantaran kemoterapi untuk bergabung dan menyertai pasukan kami. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai semangat untuk bekerja dalam suasana penjagaan ini, kami juga ingin mendengar daripada anda.

Tanggungjawab anda adalah seperti berikut:

 • Bertanggungjawab untuk penilaian, perancangan, pelaksanaan, penilaian dan dokumentasi penjagaan kejururawatan
 • Memastikan kesinambungan penjagaan kejururawatan berasaskan keterangan yang tinggi untuk pesakit, menilai keperluan berkaitan kesihatan dan keperawatan pesakit, keluarga mereka dan penjaga lain
 • Pengendalian dan pentadbiran kemoterapi yang selamat kepada pesakit
 • Pendidikan pesakit dan pengasuh
 • Melakukan pengecutan, kannulasi dan memasukkan peranti akses vena
 • Kaunseling ubatan
 • Menyelaras perkhidmatan genetik dan onkologi kanser untuk pesakit dan keluarga mereka
 • Pastikan komunikasi yang baik dengan rakan sebaya, pesakit dan mereka yang merujuk kepada perkhidmatan tersebut


Syarat & Keperluan

 • Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya Diploma atau Ijazah dalam Kejururawatan atau setaraf.
 • Mempunyai Perakuan Pengamalan Jururawat Tahunan (APC) yang sah
 • Kursus tambahan (Post Basic) dalam Kejururawatan Onkologi akan diperlukan
 • Minimum 5 (lima) tahun pengalaman kerja dalam penjagaan onkologi diperlukan
 • Kemahiran komunikasi yang baik

Ini adalah posisi sepenuh masa yang bekerja 5.5 hari seminggu dengan hari Sabtu tidak aktif alternatif. Kami menawarkan gaji, faedah dan faedah sampingan yang menarik dan kompetitif. Anda akan ditawarkan sokongan untuk perkembangan profesional anda yang berterusan untuk memajukan pengetahuan klinikal anda.

KAEDAH PERMOHONAN

Calon yang berminat perlu menghantar CV terperinci dengan gaji semasa & yang dijangka, permohonan adalah tersedia melalui pautan MOHON SEKARANG di bawah.

Data peribadi yang diberikan oleh pemohon akan digunakan semata-mata untuk tujuan pengambilan pekerja sahaja. Hanya calon yang disenarai pendek akan diberitahu.


MOHON JAWATAN KOSONG JURURAWAT INI SEKARANG SECARA ATAS TALIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *