Jawatan Kosong Jururawat di KPJ Tawakal Health Centre (THC)

Jawatan Kosong Jururawat (Pengurusan Diabetes) di KPJ Tawakal Health Centre – Iklan kerjaya terkini tawaran kerja kosong Jururawat Negeri Berdaftar (Pengurusan Diabetes) di KPJ Tawakal Health Centre sesi Mac 2016 kini dibuka.

jawatan kosong jururawat

Tentang Syarikat

Dimiliki oleh KPJ Healthcare Berhad, Pusat Kesihatan Tawakkal (Tawakkal Health Centre – THC) adalah sebuah pusat penjagaan ambulatori terletak di sepanjang Jalan Pahang di bangunan yang dahulunya diduduki oleh Hospital Tawakal. THC menawarkan perkhidmatan berikut: Dialysis, Pergigian dan perkhidmatan pakar perunding. Tidak lama lagi THC akan menawarkan perkhidmatan seperti Diagnostic Imaging, Farmasi, Pemulihan dan Ophthalmology. Di Pusat Kesihatan Tawakkal, kami percaya dalam sentiasa memberi motivasi dan membangunkan tenaga kerja kami.


Kami sedang mencari individu yang berpengalaman dan berbakat untuk menyertai pasukan kami. Dengan lebih daripada 27 tahun PENGALAMAN dalam penjagaan kesihatan, kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami dalam mencapai kecemerlangan global.

Jawatan Kosong Jururawat Negeri Berdaftar

(Pengurusan Diabetes)

Tanggungjawab:

  • Mengenal pasti keperluan penjagaan pesakit dengan mewujudkan hubungan peribadi dengan pesakit yang berpotensi dan sebenar beserta orang lain dalam kedudukan untuk memahami keperluan penjagaan.
  • Melindungi pesakit dan pekerja dengan mematuhi dasar kawalan jangkitan dan protokol, pentadbiran ubat dan penyimpanan prosedur, dan peraturan-peraturan bahan terkawal.
  • Memberikan sokongan fizikal dan psikologi kepada pesakit, rakan-rakan, dan keluarga; penyelia diberikan ahli pasukan.

Syarat-Syarat & Keperluan:

  • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Profesional atau Diploma Kejururawatan.
  • Kemahiran yang diperlukan: SRN dengan sekurang-kurangnya 3-5 tahun pengalaman, pos basik dalam Diabetic atau, mempunyai pengalaman dalam penjagaan luka kencing manis dan kaunseling pemakanan.
  • Sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris
  • Kedudukan sepenuh masa
  • Sanggup bekerja syif


Pemohon yang berminat dijemput untuk menulis atau memohon melalui atas talian butiran mereka melalui resume dan sekeping gambar (tidak akan dikembalikan) kepada:

ADMINISTRATION & TALENT MANAGEMENT SERVICES,
KPJ TAWAKKAL HEALTH CENTRE,
202A JALAN PAHANG
53000 KUALA LUMPUR

(Attn: Puan Siti Hajar Jonit & Cik Nur E’ezati Md Sofri)

Untuk mohon atas talian (online), layari laman Jobstreet di SINI


Semua permohonan akan disemak dalam kerahsiaan yang ketat. Hanya calon-calon jururawat yang disenarai pendek akan dihubungi.

Tarikh Tutup: 03 April 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *