Jawatan Kosong Jururawat di Gleneagles (KL)

Jawatan Kosong Jururawat di Gleneagles (KL) – Iklan Kerja Kosong Jururawat di Gleneagles (Kuala Lumpur) kini dibuka untuk permohonan.

jawatan kosong jururawat

Info Majikan

Gleneagles Kuala Lumpur (GKL) dibuka pada tahun 1996 di tengah-tengah Kota di Jalan Kedutaan Jalan Ampang. Tujuan GKL adalah untuk memberikan yang terbaik dalam penjagaan kesihatan kepada masyarakat. Matlamat dan reputasi itu telah berkembang, kerana GKL kini dikenali di peringkat antarabangsa menerima pesakit dari seluruh dunia. Hari ini, GKL adalah hospital terkemuka yang mempunyai lebih daripada 180 perunding, 369 katil dan peralatan terkini yang biasanya terdapat di hospital terulung di seluruh dunia. GKL komited kepada pesakit, dan berusaha untuk memenuhi janji sebagai sebuah hospital yang menjadikan pesakit “di tangan orang yang peduli”.


Alamat: Gleneagles Kuala Lumpur (A branch of Pantai Medical Centre Sdn Bhd (73056-D))
Block A & Block B, 286 & 288, Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur.
Malaysia

Jawatan Kosong Jururawat

Gleneagles (KL) mencari orang yang ingin menjadi sebahagian daripada pasukan di GKL di mana anda akan mempunyai peluang untuk berkembang, belajar dan merealisasikan potensi peribadi dan profesional anda. Ini adalah tempat untuk membina kerjaya anda. Pekerja di GKL menikmati pakej insentif, pampasan dan faedah kompetitif. Jadi jika anda ingin menjadi sebahagian daripada anggota dinamik hospital terkemuka, hantar permohonan anda hari ini.

Tawaran Gaji: RM2,000.0 – RM3,500.0 Per Month (Sepenuh Masa)

Manfaat Tambahan

Kerja jam pejabat. Sabtu separuh hari
Hari Ahad dan cuti umum ditutup
Faedah perubatan.

Kelayakan

Bahasa : Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia
Warganegara : Malaysian
Pendidikan : Pemohon harus memiliki minimum Diploma
Jantina : Perempuan


  • Boleh berkomunikasi dengan lancar
  • Pelayanan pelanggan yang berorientasikan dan mesra
  • Mempunyai inisiatif, proaktif dan mampu pelbagai tugas

Tanggungjawab

  • Membantu doktor di klinik. Lakukan ECG
  • Mengambil darah

Cara Memohon

Calon yang berminat adalah menghantar CV terperinci dengan gaji semasa & yang dijangka, permohonan adalah tersedia melalui pautan MOHON SEKARANG di bawah.

Data peribadi yang diberikan oleh pemohon akan digunakan semata-mata untuk tujuan pengambilan pekerja sahaja. Hanya calon yang disenarai pendek akan diberitahu.


MOHON SEKARANG SECARA ATAS TALIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *