Jawatan Kosong Jururawat Post Basic di Gleneagles Hospital Kota Kinabalu

Jawatan Kosong Jururawat Post Basic (ICU, NICU, Paeds, Renal, A & E, Perbidanan & Kawalan Jangkitan) di Gleneagles Hospital Kota Kinabalu. Iklan terkini kerja kosong Jururawat Post Basic di Gleneagles Hospital Kota Kinabalu, Sabah kini dibuka untuk permohonan.

jawatan kosong jururawat

INFO MAJIKAN

Pusat Perubatan Gleneagles Kota Kinabalu memenuhi keperluan penjagaan kesihatan penduduk di Kota Kinabalu dan kawasan-kawasan di Sabah. Kami berhasrat untuk menjadi pusat rujukan yang baru di Malaysia Timur dan menyasarkan pesakit antarabangsa dari Indonesia, Brunei, Korea dan Jepun yang mengutamakan kualiti dan rawatan perubatan yang dipercayai.


Lokasi strategik. Gleneagles Kota Kinabalu terletak di lokasi strategik di sepanjang lebuh raya pantai Kota Kinabalu, berhampiran dengan tengah-tengah bandar, hanya 10 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu.

Laman Web: http://gleneagleskk.com.my/
Facebook: https://www.facebook.com/GleneaglesKotaKinabalu
Alamat: Gleneagles Kota Kinabalu, Riverson@Sembulan, Block A-1, Lorong Riverson@Sembulan, 88100 Kota Kinabalu, Sabah

Gleneagles Kota Kinabalu dibuka pada awal tahun 2015. Kami tidak sabar-sabar untuk merekrut individu yang berbakat dan mampu untuk menyertai kami dalam membawa hospital baru ini untuk terus hidup. Sertai pasukan perintis yang telah bersedia untuk meningkatkan peruntukan penjagaan kesihatan di Sabah dan kawasan sekitarnya.


Jawatan Kosong Jururawat

Gaji: RM2,500 – RM4,000

Deskripsi Jawatan

 • Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya Sijil Profesional, Diploma, Diploma Lanjutan/Tinggi/Siswazah, Kejururawatan atau setaraf.
 • Mereka yang mempunyai Sijil Asas Post dalam ICU, NICU, Pediatrik, Renal atau Hemodialisis, Kemalangan & Kecemasan, Perbidanan dan Kawalan Jangkitan amat digalakkan untuk memohon.
 • Kemahiran yang diperlukan: celik komputer, kemahiran pengurusan masa, multitasking, kemahiran interpersonal, kemahiran komunikasi.
 • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia, Bahasa Cina, Bahasa Inggeris.
 • Sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
 • Pemohon mestilah bersedia untuk bekerja di Kota Kinabalu.
 • Sebaik-baiknya Bukan Eksekutif yang pakar dalam penjagaan kesihatan – Jururawat / Sokongan Medical & Penolong atau setara.
 • 16 posisi Sepenuh Masa disediakan.


Cara Memohon

 1. Layari laman JobStreet di SINI
 2. Klik butang “Apply Now” untuk ke halaman berikutnya
 3. Di halaman ini, anda boleh teruskan pemohonan samada melalui login ahli atau sebagai bukan ahli (Apply as Non-member)

Tarikh Tutup: 29 April 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *