Kerja Kosong Jururawat di Universiti Sains Malaysia (USM) April 2015

Kerja Kosong Jururawat di Universiti Sains Malaysia (USM) April 2015 – Iklan Jawatan Kosong Pusingan Kedua 2015.

Info Ringkas USM

jawatan kosong jururawat di usm universiti sains malaysia

Universiti Sains Malaysia (USM) merupakan sebuah universiti awam di Malaysia. Kampus utamanya terletak di George Town, Pulau Pinang. Terdapat tiga kampus lain iaitu satu di Seberang Perai dan satu lagi di Kelantan dan satu “offshore” kampus yang menawarkan kursus sains perubatan di Uttar Pradesh, India. USM mempunyai jumlah pelajar sekitar 29,789 orang pada 2006. Ini menjadikannya ia sebuah universiti terbesar di Malaysia dari segi bilangan pelajar.

Iklan Jawatan Kosong USM

Sukacita dimaklumkan bahawa Universiti Sains Malaysia mempelawa individu yang berkelayakan, proaktif dan komited untuk memohon jawatan kosong jururawat di USM:

JURUPULIH PERUBATAN U29
JURURAWAT MASYARAKAT U19
JURURAWAT PERGIGIAN U29

Cara Memohon

Permohonan boleh dibuat melalui laman web eRecruit USM. Sila rujuk perincian di http://erecruit.usm.my, klik menu “iklan jawatan” untuk maklumat lanjut. Kepada anda yang belum daftar, sila daftar terlebih dahulu untuk login.

Calon yang berminat, sila isi permohonan jawatan kosong secara online di atas sahaja. Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut boleh hubungi pihak USM melalui info di bawah:-

Alamat: Universiti Sains Malaysia, 11800 USM, Pulau Pinang Malaysia
Tel : 04-653 3888
Faks : 04-658 9666

PERHATIAN: Iklan dibuka mulai 6 April 2015 sehingga 26 April 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *