National Diabetes Institute (NADI)

Dapatkan notifikasi/pemberitahuan pantas info Kerjaya Jururawat dengan sertai channel Telegram rasmi di https://t.me/jururawat - Admin.

Jawatan Kosong Jururawat di National Diabetes Institute (NADI) – Tawaran kerja kosong jururawat di National Diabetes Institute (NADI) kini dibuka. Jadilah yang terawal memohon jawatan kosong jururawat National Diabetes Institute (NADI) hari ini.

jawatan kosong jururawat

INDUSTRI

Aktiviti Kesihatan Kemanusiaan Dan Kerja Sosial

DESKRIPSI TUGAS

Menyediakan rawatan, sokongan dan penjagaan kepada mereka yang memerlukan penjagaan kejururawatan kerana kesan penuaan, penyakit, kecederaan, atau kemerosotan fizikal atau mental yang lain, atau potensi risiko kepada kesihatan; memberi penjagaan, rawatan, dan nasihat kejururawatan kepada pesakit yang cedera, kurang upaya, dan orang lain yang memerlukan penjagaan sedemikian.


SYARAT

  • Jururawat Berdaftar Berkelayakan dengan Lembaga Jururawat Malaysia
  • 2 hingga 5 tahun pengalaman bekerja
  • Mempunyai pengetahuan dan pengalaman dalam penjagaan diabetes
  • Mampu bekerja pada hujung minggu dan cuti umum
  • Mampu melakukan multitask, pemain pasukan yang baik dan mempunyai keperibadian yang menyenangkan

KELAYAKAN AKADEMIK

– IJAZAH SARJANA MUDA (DEGREE) SAINS KEJURURAWATAN
– DIPLOMA/DIPLOMA LANJUTAN SAINS KEJURURAWATAN


KAEDAH PERMOHONAN

  1. Permohonan adalah secara atas talian (online) melalui laman sesawang JobMalaysia yang boleh diakses melalui pautan di bawah. Sila ikuti langkah permohonan berkaitan.
  2. Butiran peribadi yang diberikan dan dihantar oleh pemohon akan digunakan untuk tujuan pengambilan dan pemilihan calon pekerja bagi setiap jawatan yang diiklankan sahaja. Hanya calon yang disenarai pendek akan diberitahu.
  3. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini dianggap sebagai tidak berjaya.
  4. Tarikh tutup: 30 April 2020 (Khamis)

PAUTAN PERMOHONAN JAWATAN KOSONG JURURAWAT NADILeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *