Hospital Pakar Puteri KPJ

Dapatkan notifikasi/pemberitahuan pantas info Kerjaya Jururawat dengan sertai channel Telegram rasmi di https://t.me/jururawat - Admin.

Jawatan Kosong Jururawat Hospital Pakar Puteri KPJ – Iklan permohonan kerja kosong jururawat di KPJ Puteri Specialist Hospital kini dibuka. Jadilah yang terawal memohon jawatan kosong jururawat hari ini.

jawatan kosong jururawat

INFO MAJIKAN

Hospital Pakar Puteri (KPJ) terletak di kawasan Larkin, Johor Bahru. KPJ Puteri menawarkan perkhidmatan yang luas dan komprehensif yang termasuk Perkhidmatan Kecemasan & Kecemasan dan Perkhidmatan Rawatan Rapi untuk orang dewasa, kanak-kanak dan neonat, Perkhidmatan Pengimejan Diagnostik, Perkhidmatan Makmal, Perkhidmatan Fisioterapi, Perkhidmatan Audiologist, Perkhidmatan Pemulihan serta Perkhidmatan Farmasi yang lengkap .


Pada masa ini, KPJ Puteri beroperasi pada 151 kapasiti katil (Executive, Premier dan Normal Wards) dengan lebih daripada 50 Perunding (Penduduk, Sessional dan Pelawat). Perkhidmatan ini meliputi rangkaian lengkap yang terdiri daripada Perubatan Dalaman, Pembedahan Am, Pembedahan Ortopedik dan Trauma, Obstetrik dan Ginekologi, Pembedahan Pediatrik dan Pediatrik, Neonatolgy, Pembedahan Thoracic, Kardiologi, Nefrologi, Urologi, Otorhinolaryngology dan Neurologi.

KPJ Puteri merangkul aspirasi Malaysia untuk menjadi sebuah negara yang sihat, keluarga dan komuniti yang sihat. KPJ Puteri menawarkan Pakej Pemeriksaan Kesihatan Umum, Lelaki dan Wanita untuk memaparkan jumlah penyakit biasa.

JAWATAN KOSONG JURURAWAT

– 5 Kekosongan
– Lokasi: Johor Bahru – Johor
– Kategori Pemohon : Lepasan Sekolah / IPT

Deskripsi Tugas

Menyediakan rawatan, sokongan dan penjagaan kepada mereka yang memerlukan penjagaan kejururawatan kerana kesan penuaan, penyakit, kecederaan, atau kemerosotan fizikal atau mental yang lain, atau potensi risiko kepada kesihatan; memberi penjagaan, rawatan, dan nasihat kejururawatan kepada pesakit yang cedera, kurang upaya, dan orang lain yang memerlukan penjagaan sedemikian.


Kelayakan

– Minimum Diploma dalam kelayakan yang setara dengan institusi yang diiktiraf
– Keperibadian yang baik serta mahir dalam bahasa Melayu dan Inggeris
– Komunikasi yang baik dan kemahiran interpersonal dan keupayaan untuk bekerja dalam peralihan (shift)

KAEDAH PERMOHONAN

1. Permohonan jawatan kosong jururawat KPJ PUteri hendaklah dilakukan melalui laman web rasmi kerjaya kerajaan melalui pautan di bawah.
2. Tarikh Tutup permohonan adalah pada 17 April 2020

PAUTAN PERMOHONAN JURURAWAT HOSPITAL PAKAR PUTERI (KPJ)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *